Quint ’s Werelds Beste Outsourcing Adviseur

Quint Wellington Redwood bekroond door internationale brancheorganisatie IAOP

IAOPAmstelveen, 2 juni 2014 – IAOP®, The International Association of Outsourcing Professionals, heeft dit jaar opnieuw de ranglijst samengesteld van ’s werelds beste outsourcingadviseurs. Na enkele jaren een top 10 notering te hebben behaald, heeft Quint Wellington Redwood dit jaar beslag weten te leggen op de eerste plaats. Hiermee laat Quint, een van origine Nederlands adviesbureau, alle grote (Amerikaanse) spelers achter zich en mag het de titel ‘the world’s best outsourcing advisor’ voeren.

Om te kunnen meedingen naar de IAOP® Award zijn adviesbureaus beoordeeld op vier essentiële kenmerken: omvang en groei, klantreferenties, vakkundigheid en managementvaardigheden. Vervolgens zijn alle inzendingen beoordeeld door een panel van door de sector erkende leiders op het gebied van outsourcing.

Bewezen competenties

Volgens het IAOP-rapport heeft Quint op diverse terreinen hoge scores weten neer te zetten. In het oog springen vooral de scores voor klantreferenties – de cijfers die klanten geven voor de dienstverlening van Quint -, de aanwezigheid en de rol in de outsourcingmarkt, de certificeringen die Quint heeft, de manier waarop de medewerkers worden begeleid en tot slot het niveau van het leiderschap.

Arno IJmker, Managing Director van Quint Wellington Redwood Nederland: “We zijn uiteraard erg blij met deze toppositie. Quint was al een aantal jaren het enige bureau met een Europees hoofdkantoor met een vaste positie in de internationale top-10 van adviesbureaus. Nu is daar de erkenning als de nummer 1 outsourcingadviseur wereldwijd! Een bijzondere blijk van waardering voor al onze sourcingexperts, zowel in Nederland als in de andere vestigingen van Quint.”

Alex van den Bergh, Sourcing Advisory Lead: “Als gespecialiseerd bureau met sourcing consultancy als een van de kernactiviteiten, helpt Quint zijn klanten met best practices en deskundig, bruikbaar advies, zowel op strategisch als op praktisch niveau. Deze erkenning is voor ons een grote stimulans om voor onze klanten waarde te blijven creëren en onze kenmerkende ‘dare to challenge’-mentaliteit vast te houden.”

Over IAOP

Met een netwerk van meer dan 120.000 leden, heeft IAOP als doel klanten, leveranciers en adviseurs op het gebied van outsourcing vanuit de hele wereld met elkaar in contact te brengen. IAOP biedt een invloedrijk, actief en groeiend netwerk waarbinnen thoughtleadership en best practices samenkomen, zodat outsourcing effectief ingezet kan worden als een instrument van het management. Kijk voor meer informatie over IAOP® en de 2014 Global Outsourcing 100 op:  www.iaop.org.

Over Quint Wellington Redwood

Quint Wellington Redwood – kortweg ‘Quint’ – is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. De dienstverlening is grensoverschrijdend en strekt zich uit over 49 landen en vier continenten. Quint richt zich in het bijzonder op strategie, sourcing, regie en performancemanagement, informatiemanagement en opleidingen, waarbij wereldwijd best practices worden ontwikkeld en geïmplementeerd.  Quint is in 1992 opgericht om organisaties te helpen meer uit hun IT te halen. Niet door meer IT toe te voegen, maar door de IT beter te organiseren.

Meer informatie over Quint op www.quintgroup.com

Voor meer informatie:
Quint Wellington Redwood
Jeroen Raijmakers
Marketing Manager
Telefoon: +31 (0)20 – 305 3700
E-mail:  j.raijmakers@quintgroup.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s